Jessy Ninkeula

Jessy Ninkeula

 

What i click is what you see!

Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt…welkom!

Ik ben Jessy Ninkeula en ik woon in Hoogeveen in het mooie Drenthe. Ik heb de passie fotograferen van mijn vader.
Het mooie van fotograferen is dat je mooie levensmomenten kan vast leggen.

Tijdens mijn reizen heb ik veel gefotografeerd op de automatische stand. De verschillende landschappen/ architectuur en bijzondere mensen vind ik erg leuk om te fotograferen.

Op de Molukken tevens ook mijn roots heb ik de onderwaterwereld leren kennen. Tijdens het snorkelen werd ik gelijk verliefd op alle prachtige kleuren van de vissen en koralen…echt schitterend!

Met mijn GoPro heb ik ook veel onderwater gefotografeerd. Egypte Marsa- Alam is ook echt een aanrader voor onderwaterfotografie.

Toen ik in aanraking kwam met  Light- Painting was ik verkocht! Ik heb gelijk een Nikon D750- gekocht met een 24-85mm lens. Onlangs heb ik ook een 50mm SIGMA lens gekocht.

Het is zo bijzonder en magisch dat je in het donker zulke mooie foto’s kan maken van verschillende kleuren licht. Staalwol fotografie vind ik ook heel erg leuk, want het geeft prachtige resultaten. Het is altijd een verassing wat voor foto je hebt gemaakt.

What you click is what you see!

Ik vind het heerlijk om pad te gaan in de avond en creatief bezig te zijn met licht. Ik ben bezig om mijn camera te leren kennen door cursussen en workshops, en hoop hierdoor nog vele mooie foto’s te gaan maken waar iedereen van kan genieten!

Mijn Interesses:

  • Light-Painting & Staalwolfotografie
  • Nachtfotografie
  • Onderwaterfotografie
  • Landschappen
  • Portret

 

Volg mij ook via Instagram

Mijn blogs


Contact