Jessy Ninkeula

Jessy Ninkeula

 

What i click is what you see!

Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt…welkom!

Ik ben Jessy Ninkeula en ik woon in Hoogeveen in het mooie Drenthe. Ik heb de passie fotograferen van mijn vader.
Het mooie van fotograferen is dat je mooie levensmomenten kan vast leggen.

Tijdens mijn reizen heb ik veel gefotografeerd op de automatische stand. De verschillende landschappen/ architectuur en bijzondere mensen vind ik erg leuk om te fotograferen.

Op de Molukken tevens ook mijn roots heb ik de onderwaterwereld leren kennen. Tijdens het snorkelen werd ik gelijk verliefd op alle prachtige kleuren van de vissen en koralen…echt schitterend! Met mijn GoPro heb ik ook veel onderwater gefotografeerd. Egypte Marsa- Alam is ook echt een aanrader voor onderwaterfotografie.

Nikon D750

Toen ik in aanraking kwam met  Light- Painting was ik verkocht! Ik heb gelijk een Nikon D750- gekocht met een 24-85mm lens. Onlangs heb ik ook een 50mm SIGMA lens gekocht.

Het is zo bijzonder en magisch dat je in het donker zulke mooie foto’s kan maken van verschillende kleuren licht. Staalwol fotografie vind ik ook heel erg leuk, want het geeft prachtige resultaten. Het is altijd een verassing wat voor foto je hebt gemaakt.

Sportfotografie

Sinds kort is sportfotografie helemaal mijn ding! Ik heb een leuke studio aan huis en heb daarbij flitsers en ook een rookmachine om sporters met een prachtige stoere houding kan fotograferen. Door de combinatie van rook en gekleurd licht krijg je een hele mooie sfeer en vooral stoere look in de foto’s. Sport bevat actie, emotie en vooral heel veel plezier en iets unieks, en dat is wat ik graag vast leggen.

In de wereld van sportfotografie breng ik een unieke dynamiek en levendigheid tot leven door mijn lens. Voor alle sporten heb ik vele ideeën. Voor BMX-rijders, het vangen van de strategische bewegingen van voetballers, het in beeld brengen van de energie en precisie van basketballers, tot het portretteren van de kracht en concentratie van kickboksers; elke foto vertelt zijn eigen verhaal.

In mijn galerij laat ik zien hoe ik sportmomenten transformeer in krachtige beelden die de passie en het talent van de atleten weerspiegelen. Zelf speel ik volleybal en heb er veel zin in om mijn team op de foto te gaan zetten! Alle sporters zijn welkom!

Bekijk mijn sportfoto’s

What you click is what you see!

Ik vind het heerlijk om pad te gaan in de avond en creatief bezig te zijn met licht. Ik ben bezig om mijn camera te leren kennen door cursussen en workshops, en hoop hierdoor nog vele mooie foto’s te gaan maken waar iedereen van kan genieten!

Mijn Interesses:

  • Light-Painting & Staalwolfotografie
  • Nachtfotografie
  • Muziek fotograferen
  • Landschappen
  • Portret
  • Sportfotografie

 

Volg mij ook via Instagram

Mijn blogs


Contact